Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

X. KΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιανουαρίου 2023



H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 30.12.2022, στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

· Η ακρίβεια έχει γονατίσει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τους θεσμικούς φορείς (ΓΣΕΒΕΕ, Επιμελητήρια) να μιλάνε για το κλίμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παίρνει μέτρα για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και να πατάξει την αισχροκέρδεια. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Ισπανίας καταργεί τον ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής.

· Είμαστε πρωταθλητές στη χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος. H κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδοτεί τα κέρδη των μεγάλων ηλεκτροπαραγωγών, ενώ από τα περίπου 3 δις κέρδη για το 2022 των διυλιστηρίων, «φορολογεί» ένα μικρό ποσό για να δώσει το market pass.

· Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι αποκλεισμένη από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Μόνο 13 μεγάλες επιχειρήσεις πήραν από τα 450 εκατομμύρια που δόθηκαν από το ταμείο.

· Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι γνωστές. Μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, η ΔΕΗ θα γίνει πάλι Δημόσια.

· Εκτός από τα 17 εκατομμύρια που έδωσε το ΥΠΕΝ σε ιδιώτες για συμβουλευτικές υπηρεσίες, δόθηκαν και άλλα 12 με 13 εκατομμύρια από το Υπουργείο Εργασίας για συμβουλευτικές υπηρεσίες και μάλιστα σε εταιρεία που ήταν μέτοχος ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ.

· Ακρίβεια, υποκλοπές και διαφθορά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


">



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας