Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Α. Λεωτσάκου, στον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2021



Ο Αντιπεριφειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, επισκέφθηκε τον 10Ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, για να ενημερωθεί για ζητήματα συντονισμού και δράσεων που αφορούν στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Σε ένα ιδιαίτερο θετικό κλίμα υποδοχής από το Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Πέτρο Μπούγια, και τους ανθρώπους που προασπίζονται καθημερινά τους πνεύμονες πρασίνου της Δυτικής Αθήνας, συζητήθηκαν οι τοπικές ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες της χωρικής αρμοδιότητας του Δυτικού Τομέα. Τονίστηκε η ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών και η διασφάλιση της κινητοποίησης όλων των συναρμόδιων φορέων για ζητήματα καθαρισμών για το Ποικίλο Όρος, τη μέγιστη αξιοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων και τον έλεγχο από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές. Ακόμη, η ενημέρωση του πολίτη για τα μέτρα αποφυγής πυρκαγιάς και τις ενέργειες που οφείλει να προβεί σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των δασικών εκτάσεων.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, θέτουν ως προτεραιότητα την προστασία του πολίτη και της φυσικής κληρονομιάς των δασών, υπογραμμίζοντας τη συνεχή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Διοίκησης για σχεδιασμό και δράσεις πυροπροστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας