Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στην τοποθέτηση δεξαμενής πυρόσβεσης στο Όρος Αιγάλεω από τον ΠΕΣΥΔΑΠ

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2021

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, έδωσε το παρών στην τοποθέτηση νέας δεξαμενής πυρόσβεσης στο Όρος Αιγάλεω από τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας.

 

Η τοποθέτηση της δεξαμενής έγινε από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του ΠΕΣΥΔΑΠ στο κέντρο της δασικής έκτασης στη βόρεια πλευρά του Όρους Αιγάλεω, στην περιοχή ευθύνης της Αντιπεριφέρειας Δυτικού Τομέα, μετά την υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης σε συνεργασία με τον ΠΕΣΥΔΑΠ, έναν Α΄ βαθμού αυτοδιοικητικό φορέα με πολλά χρόνια παρουσίας και ουσιαστικής παρέμβασης στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία του πολίτη ακόμα και πέραν των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, όποτε της ζητηθεί.

Σε κοινή δήλωσή τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, κ. Α. Λεωτσάκος, και ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, κ. Γ. Γουρδομιχάλης, τόνισαν: «Υπάρχει στενή συνεργασία των δύο φορέων προς όφελος του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης, θωρακίζοντας το Όρος Αιγάλεω, το οποίο έχει εξαιρετική σημασία για την ευρύτερη Δυτική περιοχή του Λεκανοπεδίου. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΠΕΣΥΔΑΠ εργάζονται συντονισμένα και μεθοδικά με άμεσες παρεμβάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, ενισχύοντας τα μέσα πρόληψης και πυρασφάλειας.».

 

 

φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας