Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διαδικτυακή Περιφερειακή Συνάντηση για την Πρόληψη και τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο στην Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2021

Στις 4 Ιουνίου διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης Περιφερειακή Συνάντηση για την Πρόληψη και τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.

Η διαδικτυακή συνάντηση εργασίας ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη της Δυτικής Αθήνας, κ. Α. Λεωτσάκου, και αφορούσε στα εξής θέματα:


Παρουσίαση της δράσης-προγράμματος από το Δήμο Αγ. Βαρβάρας «Φυσική Άσκηση και Υγεία - Διαδικτυακή Δράση Ευαισθητοποίησης» με εισηγήτρια την κ. Α. Μιγδάκη.


Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για τον covid-19.


Τρέχουσες και προγραμματισμένες δράσεις για την υγεία και την πρόληψη από εκπροσώπους δήμων.


Ενέργειες-προτάσεις για την προώθηση του προγράμματος Πρόληψης και Προσυμπτωματικού Ελέγχου βάσει 20 πρωτοκόλλων (εγγραφές δημοτών στο λογισμικό – συμφωνίες με ιατρούς/παρόχους υγείας), με εισηγήσεις από εκπροσώπους Δήμων και τον κ. Σ. Παπασπυρόπουλο.


Γενικά θέματα και ενημερώσεις.


Εξαγωγή συμπερασμάτων και προγραμματισμός νέας διαδικτυακής συνάντησης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, εκπρόσωποι των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, ο υπεύθυνος-συντονιστής των προγραμμάτων Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, κ. Σ. Παπασπυρόπουλος, και η εκπρόσωπος των ΚΕΠ Υγείας, κ. Α. Μιγδάκη. Μεταξύ άλλων, τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας του Α΄ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης αναφορικά με την πρόληψη και τον προσυμτωματικό έλεγχο, ώστε η πληροφόρηση του πολίτη να είναι άμεση και αποτελεσματική. Άλλωστε, προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη είναι η καλλιέργεια κουλτούρας της πρόληψης και οι στοχευμένες παρεμβάσεις στον τομέα της Υγείας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας