Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, με την Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος. Στο πλαίσιο των βασικών προτεραιότητων της Περιφέρειας Αττικής είναι η επικοινωνία με Επαγγελματικά Σωματεία και Ομοσπονδίες εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων που αδειοδοτούνται από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας. 

 

Ειδικότερα, επικοινωνήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Ψυκτικών και τονίστηκε η ανάγκη διεύρυνσης των δυνατοτήτων συνεργασίας τους με την Αυτοδιοίκηση, με σκοπό την προοπτική εκσυγχρονισμού του εργασιακού τους τομέα. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις για την επίλυσή τους όσον αφορά στην επιτάχυνση και την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης του κλάδου τους.

Βούληση του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η στήριξη όλων των επαγγελματιών και η διασφάλιση των εργασιακών και επαγγελματικών τους δικαιωμάτων, πόσο μάλιστα σε μία περίοδο υγειονομικής κρίσης, που επλήγησαν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάκαμψη των ελεύθερων επαγγελματιών και στην ενίσχυση της οικονομίας με άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας