Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνέχιση Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» με εφαρμογή ψεκασμών προνυμφοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2021

 

 

Σε συνέχιση εφαρμογής των ψεκασμών προνυμφοκτονίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του τριετούς Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023 από την Περιφέρεια Αττικής, με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, πραγματοποιήθηκαν επίγειοι υπολειμματικοί ψεκασμοί σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Με τη συμβολή του Παρατηρητηρίου Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής και τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής προχώρησε στον 8ο από εδάφους ψεκασμό κουνουπιών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, κ. Α. Λεωτσάκου, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» (τεχνικές λίμνες και κανάλια) και στο ρέμα «Εσχατιάς». Ακολούθως, την Παρασκευή 25 Ιουνίου συνεχίστηκε ο επίγειος ψεκασμός κουνουπιών στο ρέμα Αγίου Αντωνίου (πλησίον Μονάδας Φιλοξενίας Προσφύγων), στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο Χαϊδαρόρεμα.


Στόχος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη είναι η προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος, θωρακίζοντας τη δημόσια υγεία μέσα από στοχευμένες δράσεις. Εφαρμόζεται ένα στρατηγικό σχέδιο που εστιάζει στην πρόληψη και στην ενημέρωση των πολιτών σε διαρκή συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους, παρέχοντας χάρτες ενημέρωσης, εκπαίδευση των δημοτικών υπαλλήλων και ενημερωτικό υλικό.Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας