Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνεχίζεται η εφαρμογή του Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» μέσω ψεκασμών

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2021

 

 

Συνέχιση της εφαρμογής του Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» μέσω ψεκασμών προνυμφοκτονίας στην Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών.



Συνεχίζονται οι επίγειοι υπολειμματικοί ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών βάσει ευρημάτων των δειγματοληψιών του Παρατηρητηρίου Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής, με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς «Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023», επ’ αφορμής και της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Κουνουπιών.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής εφάρμοσε τον 12ο από εδάφους ψεκασμό κουνουπιών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» (τεχνικές λίμνες και κανάλια) και στο ρέμα «Εσχατιάς». Αντίστοιχα, την Παρασκευή 20 Αυγούστου συνεχίστηκε ο επίγειος ψεκασμός κουνουπιών στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».

Προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, αποτελεί η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η ασφάλεια του πολίτη και του φυσικού περιβάλλοντος. Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους Δήμους, εφαρμόζει ένα στρατηγικό σχέδιο πρόληψης ενάντια σε κάθε υγειονομική απειλή και υλοποιεί έγκαιρες και άμεσες παρεμβάσεις.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

          Περιστέρι, 20 Αυγούστου 2021

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας