Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αυτοψία των ρεμάτων της Δυτικής Αθήνας από τον Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκο

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

Περιστέρι, 10 Σεπτεμβρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Καθαρισμού των Ρεμάτων και των συνεχών επιτηρήσεων των ρεμάτων, έγινε επιτόπια αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για τη χαρτογράφηση των σημείων.

Διανύοντας έκτακτες συνθήκες και επενδύοντας στην πρόληψη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς σε καθημερινή βάση έλεγχοι, με στόχο την αποτελεσματική ασφάλεια των πολιτών μέσω της ιχνηλάτησης και της καταγραφής πλήρους εικόνας των αναγκών σε υψηλής επικινδυνότητας περιοχές των ρεμάτων.

Στόχος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι να συμβάλλουμε έμπρακτα και ουσιαστικά, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σχέδιο αποτελεσματικής θωράκισης της Αττικής με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων, χωρίς χρονοτριβές, πόσο μάλιστα σε μία περίοδο μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού. Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την προστασία των πόλεων, εκτελώντας έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας