Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών για σχεδιασμό και δράσεις αντιπλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Οκτωβρίου 2021

 



Περιστέρι, 1 Οκτωβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δυτικού Τομέα Αθηνών υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, με στόχο τον απολογισμό της τρέχουσας Αντιπυρικής Περιόδου και το βέλτιστο σχεδιασμό και συντονισμό δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και από χιονοπτώσεις και παγετό ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στη διαδικτυακή συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Τροχαίας, των εθελοντικών ομάδων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:


Σύντομος μερικός απολογισμός (έως την ημερομηνία σύγκλησης) της αντιπυρικής περιόδου 2021.


Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων κατά την περίοδο 2021-2022.


Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό κατά την περίοδο 2021-2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος τόνισε την ετοιμότητα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, το σχεδιασμό δράσεων και τον προσδιορισμό μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, καθώς και την άμεση διαχείριση των συνεπειών τους, με την αναγκαία συνδρομή των εθελοντών.

Υψηλής προτεραιότητας στόχος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος. Η Περιφέρεια Αττικής, με οργανωμένο συντονισμό όλου του μηχανισμού αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων και με τη συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας, των Δήμων και των συναρμόδιων φορέων, βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής.




Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας