Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εφαρμογή του Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» μέσω ψεκασμών προνυμφοκτονίας στην Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών - 15η εφαρμογή ψεκασμών από εδάφους

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021

Σε συνέχεια του τριετούς Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023» από την Περιφέρεια Αττικής και με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, εφαρμόστηκαν οι επίγειοι ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής, αξιοποιώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών από το Παρατηρητήριο Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησε στην 15η εφαρμογή ψεκασμών από εδάφους υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο Χαϊδαρόρεμα. Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου συνεχίστηκαν οι υπολειμματικοί ψεκασμοί στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» (τεχνικές λίμνες και κανάλια) και στο ρέμα «Εσχατιάς».

Βούληση και διαρκής μέριμνα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η ασφάλεια του πολίτη. Σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους, η Περιφέρεια Αττικής θωρακίζει το φυσικό περιβάλλον, μέσω της πρόληψης και της εφαρμογής στοχευμένων παρεμβάσεων.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιστέρι, 25 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας