Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού: Ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2022




Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών

Συνεχίζει δυναμικά το έργο της η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, ένα θεσμός φιλικού διακανονισμού με στόχο την εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών.

Πρόκειται για μία γνωμοδοτική επιτροπή, με διετή θητεία, στην οποία μπορούν να προσφεύγουν οι καταναλωτές για τη φιλική διευθέτηση των διαφορών τους με τους προμηθευτές και τις επιχειρήσεις.

Ο καταναλωτής προσφεύγει στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με τους εξής τρόπους:

α) απευθύνεται στο Γραμματέα της Επιτροπής Κο Παπασταμάτη Κωνσταντίνο αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

β) υποβάλει το αίτημά του αυτοπροσώπως, με αριθμό πρωτοκόλλου, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι)

γ) αποστέλλει την αναφορά του ταχυδρομικώς, με παραλήπτη την Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι, Τ.Κ. 121 33)

Στη συνέχεια, η τριμελής γνωμοδοτική επιτροπή, αποτελούμενη από ένα μέλος του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, έναν εκπρόσωπο του τοπικού και εμπορικού επιμελητηρίου και έναν εκπρόσωπο των τοπικών ενώσεων καταναλωτών, συνεδριάζει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την υποβολή της αίτησης ή την παραπομπή της από τον Συνήγορο του Καταναλωτή και λαμβάνει τις αποφάσεις της κατά πλειοψηφία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών αποδεικνύει εμπράκτως ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών και στέκεται αρωγός στην επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας