Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κοπή της Πίτας 2023 των Υπηρεσιών της Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2023



Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, προσφέροντάς την ο Αντιπεριπερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος στους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της χωρικής του αρμοδιότητας, τιμώντας την με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους πλήθος αγαθών και ενότητα. Ο Αντιπεριπερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος σε ζεστό κλίμα με το προσωπικό και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συμβολή τους στην εξυπηρέτηση του πολίτη και στην παρεχόμενη αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών τους για όλη τη Δυτική Αθήνα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Α΄ και ο Β΄ βαθμός Αυτοδιοίκησης προχωρούν ενωμένοι καθημερινά, έμπρακτα και στοχευμένα μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία τους προς όφελος των πολιτών.

Στην εκδήλωση προλόγισε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας επ’ αφορμής της σημερινής συνάντησης ευχών ως συνάντησης ελπίδας μετά από δύο και πλέον χρόνια μέτρων ασφάλειας και απόστασης λόγω της πανδημίας. Συνεχάρη τους υπαλλήλους όλων των Διευθύνσεων για την αξιοσύνη τους και την ευλάβειά τους στον υπαλληλικό κώδικα, δίνοντας εκείνοι αξία με το λειτούργημά τους στην Περιφέρεια και υλοποιώντας τό με σχεδιασμό και στρατηγική έργο της.

Το παρών έδωσαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Ι. Σελίμης, ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χ. Αλεξανδράτος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Αγγελοπούλου και ο Αν. Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κ. Ν. Πασσάς. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής κ. Χ. Πασβαντίδης, ο Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Αττικής κ. Κ. Ακρίβος, οι Δήμαρχοι της Αγ. Βαρβάρας κ. Λ. Μίχος, του Αιγάλεω κ. Ιωάννης Γκίκας, του Περιστερίου κ. Α. Παχατουρίδης και της Πετρούπολης κ. Στ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γ. Φραγκάκης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Ιλίου κ. Ν. Ζενέτο, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης των Σχολικών και Δημοτικών Κτηρίων κ. Κ. Χρονοπούλου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Β. Ντηνιακό, και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Περιστερίου κ. Μ. Τσιώτα, εκφράζοντας ευχές και ευχαριστίες για την αγαστή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

 



 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας