Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου στα Αστυνομικά Τμήματα Περιστερίου – Αιγάλεω και στη Τροχαία Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2024

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλοςσε συνέχεια των συναντήσεων του με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Γιώργο Μιχαλόπουλο, επισκέφθηκε το Α’ και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, την Τροχαία Περιστερίου και το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω.

 

  • Κατά τη διάρκεια συναντήσεων του με τους Διοικητές και Υποδιοικητές των τμημάτων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Δυτικής Αθήνας, με  έμφαση στο επιχειρησιακό σχεδιασμό. Ο Βασίλης Λώλος μετέφερε επίσης τη βούληση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, για  εντατικοποίηση της αστυνόμευσης, με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής.

Ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος επισκέφθηκε τον Διοικητή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου Κωνσταντίνο Τσιγκόπουλο, τον Διοικητή του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου Γιώργο Καλούλη, τον Διοικητή Τροχαίας Περιστερίου Γιάννη Πανωλιάσκο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Α’  Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω Αναστάσιο Καρακουλάκη και τον Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γιώργος Παναγιωτόπουλο.

 




 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας