Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου στη Δ.Α. Δυτικής Αττικής και στο Α.Τ. Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2024

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος συνέχισε σήμερα τις επισκέψεις του στις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Αθήνας στο πλαίσιο της ενημέρωσης του για διάφορα ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος αλλά και της διατύπωσης προτάσεων που η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει στην υλοποίηση τους.

 

 

Αρχικά, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Αριστείδη Κανταρέλη καθώς και με τον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Πέτρο Βραχά.

 

Στην συνέχεια ο Βασίλης Λώλος μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ατττικής (ΔΑΔΑ) που εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό και είχε συζήτηση του ιδίου ενδιαφέροντος με τον Ταξίαρχο & Διοικητή ΔΑΔΑ Λυκούργο Μπιτσάκη, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή & Αναπληρωτή Διοικητή Κωνσταντίνο Παχή.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών ανέφερε επίσης ότι ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της ασφάλειας των πολιτών που επιτυγχάνεται μέσα από την  εντατικοποίηση της αστυνόμευσης και τον άρτιο επιχειρησιακό σχεδιασμό.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας