Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Βασίλης Λώλος στον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024


 Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος παραβρέθηκε στην επίσημη τελετή εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

 

  • Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, έτος κατά το οποίο συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυσή της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την ενοποίηση της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων το 1984.


Παρέστη σύσσωμη η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, υπουργοί, υφυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και στελέχη αυτών, Πρέσβεις και εκπρόσωποι Διπλωματικών Αρχών στη χώρα μας, καθώς και Αστυνομικοί Σύνδεσμοι ξένων χωρών και εκπρόσωποι δικαστικών Αρχών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ιδρυμάτων, Οργανώσεων και Φορέων.

  • Βραβεύτηκαν υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόσωπα που ξεχώρισαν με την αφοσίωσή τους στο καθήκον.


Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις όπως Έκθεση Ζωγραφικής με έργα αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού σε συνεργασία με το ΠΟ.Κ.Ε.Α., καθώς και εθελοντική αιμοδοσία.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας