Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τι λετε ρε διποδα έρεβους! Δεν το χωρά στοιχειωδως, λογικος νους...

Κατηγορία: ΣΑΤΙΡΑ - ΚΡΙΤΙΚΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2018


Δεν το χωρα στοιχειωδως, λογικος νους το ποσο απανθρωπη ψυχη πρεπει να εχει κανεις για να εγκαταλειψει ενα νεογεννητο βρεφος μεσα σε μια σακουλα να πεθανει απο υποθερμια.

Δυστυχως εχουμε συχνα τετοια περιστατικα τελευταια.
Δεν υπαρχουν λογια.

Το αλλο το τραγικο στην Κερκυρα με τις μπαλοθιες και τον θανατο της 56χρονης με εξοργισε εξ ισου και κυριως ακουγοντας την συνηθισμενη ατακα-μαλακια- οτι φταιει η κακια στιγμη.
Τι λετε ρε διποδα ερεβους επικινδυνα πλασματα που θα τα ριχνετε ολα σε καποια στιγμη κακη και οχι στις κουραδες που εχετε στο κεφαλι σας και κυριως οταν ειστε χεσμενοι απο το αλκοολ δεν ξερετε τι κανετε. 
Πριν μια εβδομαδα βαπτισε το κοριτσακι του ο 60χρονος κατοχος παρανομα οπλων και το γιορταζε χθες. 
Θεωρησε λοιπον σωστο η μαλλον μαγκια ο γεροντομαλακας να αρχισει να ριχνει σφαιρες εδω και εκει και μαλιστα ηθελε να μοιραστει την μαλακια του και με αλλους και το πιστολακι ,που δεν ηταν νεροπιστολο,περναγε απο χερι σε χερι λες και ηταν τσιγαριλικι. 
Η συγχωρεμενη ανεβασμενη σε τραπεζι ηθελε να ριξει και αυτη σαν αλλη αμαζονα, τωρα αμα πω τα ηθελε ο ποπος της θα θεωρηθω ασεβης. 
Εκει καπου μπλοκαρε το πιστολακι και ο μυρωδιας κατοχος του προσπαθησε να το ξεμπλοκαρει εκει μπροστα στην κοιλια της και ω ναι μα τι λετε τωρα η ατυχη στιγμη φταιει που εκπυρσοκροτησε το μαραφετι και εστειλε την γυναικα να βρει τους προγονους της. 
Ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο εχουμε εδω κανονικα και οχι εξ αμελειας οπως του απαγγελθηκε. 


Εδω καποιοι απο εμας που ας πουμε εχουμε μια εκπαιδευση μια εξικοιωση με τα οπλα και δεν τολμαμε ποτε μα ποτε να κανουμε κατι τετοιο τρεφοντας απεριοριστο σεβασμο σε αυτο που λεγεται αληθινο οπλο και οχι νεροπιστολο,γνωριζοντας ακριβως την χρηση του και ποτε πρεπει να γινει αυτη και εχουμε διασκορπισμενους μυρωδιαδες που δεν προλαβε να ξεβλαχεψει ο Κωστοπουλος και με τις μαλακιες τους γινονται υπαιτιοι τραγωδιων. Και στο τελος οχι δεν φταινε αυτοι αλλα η κακια στιγμη.

 Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν..
  Στέλιος Μιχαλόπουλος εξοργισμένος.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας