Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αριστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡΚΙ), σημαντική εναρκτήρια συγκέντρωση για τις δημοτικές εκλογές

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2023

του Γιάννη Αγγέλη

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ίλιον πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Μαῒου, η πρώτη συγκέντρωση/συζήτηση για την υποστήριξη της Αριστερής Κίνησης Ιλίου.

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο αυτό, η αθρόα ανταπόκριση του κόσμου, που γέμισε τον χώρο ξεπερνώντας ακόμα και την ικανότητα “φιλοξενίας” του Μελίνα Μερκούρη, παρά τα δεκάδες πρόσθετα καθίσματα που είχαν εξασφαλιστεί για την περίπτωση αυτή.

πηγή: https://www.neaprooptiki.gr/

Την συζήτηση “άνοιξαν” με ένα χαιρετισμό ο νυν δημοτικός Σύμβουλος σ. Κώστας Αντωνόπουλος και με διεξοδική ομιλία του για την κατάσταση μετά την 21η Μαῒου και ενόψει των εκλογών της 25 Ιουνίου, ο επικεφαλής του δημοτικού σχήματος τέως Δημοτικός Σύμβουλος σ. Δημήτρης Γεωργίου, καλώντας τους παρόντες στην συγκρότηση μιας Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την υποστήριξη του ΑΡΚΙ.

Η συζήτηση που ακολούθησε, έφερε στην επιφάνεια όχι μόνο την οργή απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους προβληματισμούς που έχουν δημιουργήσει οι εκλογές, αλλά και την αποφασιστικότητα για την συγκρότηση μιας λαϊκής απάντησης στα νέα δεδομένα που δημιούργησαν οι εκλογές της 21ης Μαῒου.

Η συνάντηση κατέληξε με την συγκρότηση της Πρωτοβουλίας για την στήριξη του ΑΡΚΙ, με δεκάδες παρισταμένων να δηλώνουν συμμετοχή στις συνοικιακές επιτροπές μέσα από τις οποίες θα λειτουργήσει η Πρωτοβουλία, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ένας έρανος για τις ανάγκες της δράσης στην ευρύτερη περιοχή. 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας