Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μεθυσμένος άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και συνελήφθη από την αστυνομία

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2024

Εναντίον του 46χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Μεθυσμένος άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και συνελήφθη από την αστυνομία

Μια ακόμα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία ανησύχησε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη ενός 46χρονου άνδρα, επιδεικνύοντας σωστά αντανακλαστικά σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις -με πιο πρόσφατη το τραγικό συμβάν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων με τη δολοφονίας της άτυχης Κυριακής Γρίβα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα ο 46χρονος σε κατάσταση μέθης έβρισε, απείλησε και χτύπησε την 43χρονη γυναίκα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη μήνυσή του το θύμα, από τα χτυπήματα του δράστη έπεσε στο πάτωμα και τότε αυτός επιχείρησε να τη ρίξει από την εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος.

Η 43χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να συλλαμβάνουν τον 46χρονο, ο οποίος επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει από το σημείο.

Μάλιστα, όταν τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, εκείνος τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν ότι εναντίον του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

«Πήραν» Panic Button

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα του 46χρονου, στο παρελθόν είχε απειλήσει και τη 19χρονη κόρη τους.

Έτσι οι αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση σε μητέρα και κόρη, ενώ οι δύο γυναίκες δέχθηκαν να εγγραφούν στην ειδική εφαρμογή Panic Button της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τις δομές φιλοξενίας θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να μεταφερθούν σε κάποια από αυτές, μιας και ο 46χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

 πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας