Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κ.Αρσένης ΜέΡΑ25: Μας έβαλαν μάσκες και έπεσαν οι δικές τους

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

Ανακοίνωση του βουλευτή ΜέΡΑ25 Κ. Αρσένη:

 

 Εγκλωβισμένοι, εντός ενός συνεχώς μετακινούμενου γύρω μας αστυνομικού κλοιού, μείναμε για έξι ώρες εγώ και η συνάδελφος βουλεύτρια Σοφία Σακοράφα, μετά την καθιστική διαμαρτυρία των βουλευτριών, των βουλευτών και του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στη διαδρομή της ιστορικής πορείας του Πολυτεχνείου. 

Με την οργουελική μέθοδο εκφοβισμού μας, η κυβέρνηση απέδειξε ότι καπηλεύεται και καταλύει κάθε έννοια Δημοκρατίας, κάθε σεβασμό προς το Σύνταγμα, αλλά και την Κοινή Λογική.

Η χουντικής έμπνευσης αναστολή των πολιτικών δικαιωμάτων μας, δείχνει ότι η Δημοκρατία είναι και πάλι αιτούμενη στη χώρα μας. Όπως και την περίοδο 1967-1974. Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί ακόμη και τον θανατηφόρο ιό, προκειμένου να ξαναβάλει την Ελλάδα στον γύψο.

 

Το απειλητικό μήνυμα είναι σαφές προς το ΜέΡΑ25, τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του, που από την αρχή της πανδημίας λένε μόνον αλήθειες!  

Το εφιαλτικό μήνυμα φόβου και τρομοκράτησης της Κοινής Γνώμης είναι σαφές από την κυβέρνηση που περιφρονεί τη Δημόσια Υγεία και εναγκαλίζεται μόνον την αστυνομοκρατία. 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας