Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Καπλάνης προς τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας: κ. Μίχο, Δεν είστε αξιόπιστος συνομιλητής

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021

 

 

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο Γιώργος Καπλάνης Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη», στον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας: κ. Μίχο:

 

κ. Μίχο,

Θα έπρεπε να σας έχει προβληματίσει το γεγονός ότι δύσκολα κάνει κάποιος μαζί σας διάλογο, κι αυτό όχι επειδή είστε ο «υπέρτατος», αλλά επειδή πολύ απλά δεν ξέρετε τι σημαίνει διάλογος. Δεν ξέρετε να ακούτε, να σέβεστε τον συνομιλητή σας, να επιχειρηματολογείτε και να παραδέχεστε τα λάθη σας. 

Δεν είστε αξιόπιστος συνομιλητής κι αυτό έχει πιστοποιηθεί πολλάκις, από τη συνεχή διαστρέβλωση της αλήθειας, από τις αθετημένες προεκλογικές σας υποσχέσεις, από τις συκοφαντίες και τη λάσπη προς τους πολιτικούς σας αντιπάλους, από τον εκδικητικό και εμμονικό τρόπο που αντιμετωπίζετε κάθε δημότη, ο οποίος δεν σας «προσκυνά» ή απλά και μόνο διαφωνεί μαζί σας!

Δική μου επιλογή είναι η δημόσια και γραπτή καταγραφή της αλήθειας με επίσημα στοιχεία και η πολιτισμένη, πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση! 

Αν ακολουθήσετε και εσείς τις δημόσιες, γραπτές τοποθετήσεις και απαντήσεις σε όλα, όπως κάνω εγώ, πολιτισμένα, με σοβαρότητα και πάντα με επίσημα στοιχεία, θα έχουμε έναν ευπρεπή, καταγεγραμμένο και χρήσιμο διάλογο για τους όλους τους δημότες μας! 

Η εποχή της ρωμαϊκής εποχής, με τους αυτοκράτορες, τους μονομάχους, τις αρένες, τον όχλο και το αίμα, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί! 

Από τα λίγα που πρέπει να κρατήσουμε από εκείνη την εποχή, είναι η λατινική παροιμία «Verba volant, scripta manent», που σημαίνει «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν», όπως σίγουρα γνωρίζετε, αλλά δεν το πράττετε! 

Γιατί άραγε;

 Αγία Βαρβάρα, 21/01/2021

Γιώργος Καπλάνης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας