Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ελένη Μπέλλα: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ, CAROLINE, ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ... ΩΣ ΕΔΩ

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021



 

Η κα Ελένη Μπέλλα, πρώην αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου εμφανώς ευαισθητοποιημένη από τα πρόσφατα διαδοχικά περιστατικά γυναικοκτονιών,  δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

  Η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία που κανείς δεν έχει δικαίωμα να μην την σέβεται και πολύ περισσότερο να την αφαιρεί! 

Η "κακιά στιγμή" που επικαλούνται οι δολοφόνοι των γυναικών που έφυγαν από την ζωή, από το χέρι του συζύγου ή του συντρόφου τους, είναι μια φτηνή πρόφαση. 

Η κορύφωση των αρρωστημένων ενστίκτων τους είναι, τα οποία έχουν προκύψει από τα κακώς κείμενα της δήθεν καθώς πρέπει κοινωνίας μας. 

Περισσότερο σήμερα από κάθε άλλη φορά, είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση των φορέων, ώστε να αποφευχθεί η δολοφονία μιας άλλης Ελένης, μιας άλλης Καρολάιν, άλλης μιας Γαρυφαλλιάς... αύριο θα είναι πάλι αργά. 

Η οικογένεια επιβάλλεται να αναλάβει την ευθύνη της για την σωστή ανατροφή των παιδιών, πόσο μάλλον των αγοριών. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και ιδίως στην σύντροφό τους, η αλληλεγγύη και η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων, πρέπει πλέον να διδάσκονται από τους γονείς και γενικότερα από το εκπαιδευτικό σύστημα. 

Ο ποινικός κώδικας πρέπει να γίνει πιο αυστηρός, ώστε η κάθειρξη να μην καταλήγει τελικά σε εγκλεισμό ελάχιστων ετών. Οι τοπικές αρχές οφείλουν να πλαισιώσουν την οικογένεια, μέσω ημερίδων ώστε να αλλάξει αυτή η αρρωστημένη κτητική νοοτροπία. Η ζωή είναι πολύτιμη! Κανείς δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός! Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την συνέχεια των αποτρόπαιων αυτών εγκλημάτων. Καμιά άλλη μάνα και κανένας άλλος πατέρας να μην χρειαστεί να πει το ύστατο χαίρε στο παιδί τους. Κανένα άλλο παιδί να μην στερηθεί την μάνα του.



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας