Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χαρά Καφαντάρη: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΙΘΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ»

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2021

 

Τοποθέτηση της Βουλευτή Δυτικής Αθήνας και Αν. Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χαράς Καφαντάρη, σήμερα 23/07/2021, στον τηλεοπτικό σταθμό  OPEN tv  στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»,. Η Χ. Καφαντάρη  δήλωσε:

Υπάρχουν αντιδράσεις από τη χθεσινή τροπολογία της Κυβέρνησης ακόμη και από κυβερνητικούς κύκλους.  Ο αντιπρόεδρος κ. Πικραμμένος ανέφερε ότι «αναστολή που ξεπερνά ένα χρονικό διάστημα, θα κριθεί από τα δικαστήρια και ότι η  επιβολή ποινών  μπορεί να παραβιάζει την αρχή τις αναλογικότητας».

 

Διευκρινίζω  με σαφήνεια, είμαστε υπερ των εμβολιασμών, κάνουμε  και εμείς την εκστρατεία μας, ώστε να πειστεί ο κόσμος και είμαστε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών.

 

Η τροπολογία της κυβέρνησης  συνοδεύεται με σειρά μέτρων  τα οποία όπως διαφαίνεται, θα οδηγήσουν και σε απολύσεις και η νομοτεχνική βελτίωση που μπήκε  την τελευταία στιγμή « ότι με  απλή υπουργική απόφαση μπορεί να προχωρεί η υποχρεωτικότητα  και σε άλλους τομείς»,  δημιουργεί πάρα  πολλά ζητήματα.

 

Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει,  σύμφωνα και με την εισήγηση της επιτροπής Βιοηθικής, τον εμβολιασμό, εντείνοντας την επιστημονική ενημέρωση, αντιμετωπίζοντας τους φόβους των πολιτών που διστάζουν, και ενισχύοντας την κοινωνική εμπιστοσύνη, που έχει πληγεί από τα συνεχιζόμενα  λάθη και τις παλινωδίες της, προχωρά σε αυταρχικά μέτρα, περιστέλλοντας δικαιώματα.

 

Παραμένουμε σταθερά υπερ. του εμβολιασμού, με προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ομάδες,  αλλά δεν θα επιτρέψουμε την υλοποίηση σχεδίων του Μητσοτάκη για ακόμη ένα χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες.

 

Η κυβέρνηση δεν έχει μια σταθερή θέση  και  πυροδοτεί την ανασφάλεια και τον διχασμό της κοινωνίας στερώντας τον μισθό στους εργαζομένους στο δημόσιο και οδηγώντας σε γενικευμένες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει παρελθόν, ως υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά! 

Η κυβέρνηση της ΝΔ βλάπτει σοβαρά τη δημόσια υγεία, την κοινωνική συνοχή και το κράτος δικαίου!

Ακολουθεί  ο σύνδεσμος με ολόκληρη την συνέντευξη 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας