Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν Workshop Beyond Exports στην Τεχνόπολη: Η 1η Ολοκληρωμένη και Πιστοποιημένη Εκπ/ση για Εξαγωγές - Διεθνές Εμπόριο

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2019

 

 

 


 

  Στο Spoudase Fest 2019 στην Τεχνόπολη

 To Beyond Exports, το Πρώτο Ολοκληρωμένο και Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τις Εξαγωγές, το Διεθνές Εμπόριο και τις Πωλήσεις στο Εξωτερικό θα παρουσιαστεί στο Spoudase Festival, μέσω ενός διαδραστικού Workshop με ομιλητές τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους του προγράμματος, Δημήτρη Μητράκο Founder των Yamas Drinks και Διομήδη Θεοχαρόπουλο Business Development & Licensing Manager της Anfarm Hellas S.A.

Σκοπός του προγράμματος “Beyond Exports” το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), είναι να αποτελέσει ένα πραγματικό εργαλείο για τον σύγχρονο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία- strartupper ή στέλεχος, που θέλει να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού, παρέχοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.

Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναλύσουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην Ελληνική Οικονομία.

Αν θέλεις και εσύ να μάθεις για τις σύγχρονες μεθόδους και τα εργαλεία του εξαγωγικού- διεθνούς marketing, την Χρηματοδότηση και το Business Plan των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων, αλλά και τα soft skills που απαιτούνται για να μπορέσεις να κάνεις τα δικά σου επαγγελματικά βήματα στο κλάδο, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΗΜΑΤΑ

α) Join στο facebook event του Spoudase Festival
β) Εγγραφή στην Φόρμα


Το Worskshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/06/2019 στις 16:00 στην Αίθουσα Δ10 και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης!

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
 
Έλα στην έκθεση, Επισκέψου το Περίπτερο του IST και διεκδίκησε μια από τις παρακάτω υποτροφίες:
 
Α) 1 Πλήρης Υποτροφία για το ΜΒΑ του IST College σε συνεργασία με το European International University αξίας 9.200€
Β) 1 Πλήρης Υποτροφία για το  ΙΕΚ IST σε πρόγραμμα επιλογής του νικητή αξίας 3.800€
Γ) 1 Πλήρης Υποτροφία για το Πιστοποιημένο Diploma in Digital Marketing & Graphic Design αξίας 1.300€     Δηλώστε συμμετοχή για τις Υποτροφίες του IST COLLEGE 


Έξι Κύριες και Ξεχωριστές Εκθεσιακές Ενότητες στο Spoudase Festival

α) Μεταπτυχιακές Σπουδές (ΠΜΣ Δημόσιων Πανεπιστημίων και Κολλεγίων)
β) Αυτόνομο MBA Corner
γ) Κεντρικά Ιδρύματα - Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια, Κολέγια)
δ) E-Learning Δημόσιων Πανεπιστημίων
ε) Δευτεροβάθμια - Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Σχολικές Μονάδες - Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια)
ζ) Επιμόρφωση - Επαγγελματική Κατάρτιση (ΚΕΔΙΒΙΜ Δημόσιων Πανεπιστημίων - ΙΕΚ)
η) Πρεσβείες, Ινστιτούτα, Μουσεία, Ιδρύματα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA


Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   |  +30 210 9766842 | +30 6998326748

 Διοργανώτρια εταιρεία: Innovink  E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πηγή: spoudasefest.gr

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας