Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ερντογάν: “Μας ενδιαφέρει κάθε σπιθαμή του Αιγαίου”

Κατηγορία: ΝΕΑ Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2019Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε ξανά σε ομιλία του στο τουρκικό κοινοβούλιο!
«Μας ενδιαφέρουν άμεσα οι εξελίξεις σε κάθε σπιθαμή της Μεσογείου, του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας. Όπως είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των ομογενών μας στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία έτσι είναι καθήκον μας να κάνουμε τα ίδια σε περιοχές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη» δήλωσε.


Παρόλα αυτά ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε πως: «Καμία δραστηριότητα εκτός συνόρων δεν είναι κίνηση εισβολής ή προσάρτησης»


Σήμερα ξεκίνησε επίσημα η νέα νομοθετική χρονιά του τουρκικού Κονοβουλίου.
Σχετικά με τη Συρία Ο μόνος λόγος για την ύπαρξη της Τουρκίας στη Συρία είναι «η τρομοκρατική απειλή για τα σύνορα της χώρας», δήλωσε ο Ερντογάν.
«Η Τουρκία υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και την πολιτική και διοικητική ενότητα των Συρίων», δήλωσε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του για την έναρξη της τρίτης νομοθετικής συνόδου του Τουρκικού κοινοβουλίου στην Άγκυρα.
Η Τουρκία θα σταθεί με κάθε τρόπο απέναντι σε έναν πόλεμο, αλλά δεν θα αφήσει τον κίνδυνο να απειλεί τα σύνορα της χώρας, πρόσθεσε ο Τούρκος ηγέτης.

Από Αφροδίτη Καλαμάκη

Πηγή: www.cityview.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας