Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συμπράξεις του ΟΑΕΔ με τρεις Δήμους για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Κατηγορία: ΝΕΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019Ο ΟΑΕΔ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα σχετικά με τη φύλαξη και την περιποίηση βρεφών και νηπίων. Συγκεκριμένα, παρέχει τις δομές του στους πολίτες, ενώ οι Δήμοι, μέσω της παροχής προσωπικού, εξυπηρετούν τις ανάγκες των βρεφών και των νηπίων σε περιοχές όπου οι δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις κρίνονται ελλιπείς.

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ ενέκρινε 3 σχέδια προγραμματικών συμβάσεων ανάμεσα στον Οργανισμό και στους δήμους Ελευσίνας, Ιλίου Αττικής και Καρδίτσας. Δεδομένου ότι στις περιοχές αυτές κινδύνευαν να μείνουν εκτός δομών φιλοξενίας δεκάδες βρέφη και νήπια για το σχολικό έτος 2019 - 2020, μέσα από τη συνεργασία του Οργανισμού με τις δημοτικές αρχές βρέθηκε εκ νέου λύση σε ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.

Με αφορμή την έγκριση των 3 σχεδίων προγραμματικών συμβάσεων ανάμεσα στον Οργανισμό και στους δήμους Ελευσίνας, Ιλίου Αττικής και Καρδίτσας, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι «μέσω της εξωστρέφειας, μέσα από νέες, δυναμικές συνεργασίες ουσίας και καινοτόμες πρωτοβουλίες, επιθυμούμε ο Οργανισμός να έρθει ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία και να συμβάλει καθοριστικά τόσο στη μείωση της ανεργίας, όσο όμως και άλλων κοινωνικών προβλημάτων, όπως η μεγάλη έλλειψη βρεφονηπιακών θέσεων».

Από Αφροδίτη Καλαμάκη

Πηγή: www.zougla.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας