Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διεθνές Συνέδριο στην Αυστρία

Κατηγορία: ΝΕΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2019



Εκπροσώπηση της Π.Ε.Δ.Α στη Γενική Συνέλευση μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Κοινωνική Ενσωμάτωση, στο Villach της Αυστρίας.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής κατέχοντας τη θέση της Αντιπροεδρίας στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Κοινωνική Ενσωμάτωση (ELISAN) συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση των μελών καθώς και στο Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Villach της Αυστρίας.

Την περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής εκπροσώπησαν ο Γιώργος Καπλάνης, πρ. Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Αλληλεγγύης, Ισότητας και Ένταξης της Π.Ε.Δ.Α και η Ειρήνη Κουνενάκη, Ειδική Σύμβουλος Προέδρου Π.Ε.Δ.Α.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής συνέλευσης ο Γιώργος Καπλάνης επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης του κοινωνικού χαρακτήρα της Ευρώπης όχι μόνο για την κοινωνική συνοχή αλλά κυρίως γιατί μόνο με μια κοινωνική Ευρώπη μπορούμε να ελπίζουμε στην οικονομική ανάπτυξη με όρους δικαιοσύνης για το συμφέρον των λαών της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα τις εξαρτήσεις, η Ειρήνη Κουνενάκη ανέπτυξε το θέμα των εξαρτήσεων στη χώρα μας δίνοντας έμφαση στην ανάγκη στήριξης, επέκτασης κι ενίσχυσης των Κέντρων Πρόληψης καθώς και την ανάγκη καταγραφής και παρακολούθησης των εξαρτήσεων σε τοπικό επίπεδο.

Από Αφροδίτη Καλαμάκη

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας