Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παγκόσμια ημέρα των ΖΩΩΝ

Κατηγορία: ΝΕΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2019

 

 

 

 Η 4ηΟκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μία διεθνής ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων και την καλή τους διαβίωση, μία ημέρα που μας υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός για τα ζώα είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας.

 

 

 

Όλοι μαζί πρέπει να διασφαλίσουμε τα βασικά τους δικαιώματα και να τα προστατεύσουμε από κάθε εκμετάλλευση και κακοποίησή τους. Εν καιρώ κρίσης, οικονομικής, ηθικής αλλά και αξιών, η αγάπη προς τα ζώα μόνο ‘’πολυτέλεια’’ δεν αποτελεί. Γι’ αυτό κύριο μέλημα του Δήμου μας είναι η φροντίδα κάθε ζωντανού οργανισμού. Σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.) και κτηνιάτρους της περιοχής, ο Δήμος έχει προβεί σε στειρώσεις, εμβολιασμούς, τσιπαρίσματα, ενώ παράλληλα έχει αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά ασθενειών και ατυχημάτων.

 

 

 

Για να διαχειριστούμε ένα έντονο και τόσο προβληματικόγια την εποχή μας, φαινόμενο απαιτείται η συμμετοχή και η συνεργασία κάθε δημότη ξεχωριστά, ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια και την αρωγή του Δήμου μας, να συμβάλλουμε στην προστασία των ζώων, την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση της ομαλής συνύπαρξής τους με τους ανθρώπους.

 

 

 

Από την πλευρά του Δήμου δεσμευόμαστε, εκτός των άλλων, και με την παράλληλη στήριξη όλων των δημοτών μας να διατηρήσουμε τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου άνευ ακαθαρσιών και καθαρούς. 

 

 

 

Από Αφροδίτη Καλαμάκη https://www.facebook.com/afrodith.tsoubakabra

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας