Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκπροσώπηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού στην τελική Συνάντηση Εργασίας της Δράσης με τίτλο «TIME4EU: It’s our time, it’s time for Europe» στη Βαρσοβία, Πολωνία

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση για το πρόγραμμα It’s our time, it’s time for Europe στην Πολωνία

 

 

Στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2023 διεξήχθη η 8η και τελευταία τεχνική συνάντηση του έργου «TIME4EU: It’s our time, it’s time for Europe» στη Βαρσοβία, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις ακόλουθες χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βουλγαρία και Πολωνία.

Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης συνάντησης πραγματοποιήθηκαν θεματικά εργαστήρια (workshops) με θέμα την ευαισθητοποίηση των νέων και τη διευκόλυνση της συμμετοχής τους στις διαδικασίες της Ε.Ε. μέσω της ενθάρρυνσης του διαλόγου γύρω από τις προκλήσεις της δημοκρατίας στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της 1ης μέρας, μέσω μιας διαδικασίας παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους των φορέων με θέμα τις ιδέες και προτάσεις σχετικά με το πώς οι νέοι θα έρθουν πιο κοντά στην Ε.Ε.

Ακολούθησε αξιολόγηση των παρουσιάσεων αυτών, και αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Δήμος ΑΑΚ βραβεύτηκε ως “Ήρωας” (HERO) επειδή με την παρουσίασή του έκανε το κοινό να νιώθει ότι μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να ξεπεράσει εμπόδια προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Τη 2η μέρα πραγματοποιήθηκαν workshops με θέμα το σύστημα βαθμολόγησης στην εκπαίδευση στην οποία συμμετείχαν εκτός από τους εκπροσώπους των φορέων, και μαθητές λυκείων της Βαρσοβίας.  
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι θέτει ως  προτεραιότητα τις ανάγκες των νέων και πως θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος σε δράσεις που αποσκοπούν στην ομαλή ένταξή τους στην Ε.Ε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας