Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Άνοιξε τις πύλες του για τέταρτη χρονιά το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο των Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2024

 

Η πρώτη διάλεξη του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΔΑΠ) Αγίων Αναργύρων-Καματερού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

  •  Για τέταρτη χρονιά το ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί τους «φοιτητές» του.

Ο κόσμος «αγκάλιασε» την πρώτη διάλεξη του χειμερινού κύκλου σπουδών για το 2024-2025 του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΔΑΠ) Αγίων Αναργύρων-Καματερού, αφού το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων ήταν κατάμεστο.

  • Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την αξία της συμπερίληψης και μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική του εμπειρία όντας πατέρας ενός παιδιού στο φάσμα του αυτισμού. Στη διάλεξη συμμετείχαν και οι «φοιτητές» που ανέφεραν προσωπικά τους βιώματα.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπανικολάου για την παρέμβασή του και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους για 4η συνεχόμενη χρονιά, ευχαριστώντας τους που έχουν αγκαλιάσει το όραμα της Δημοτικής Αρχής αλλά και για τη συνεχή «δίψα» τους για γνώση.

  • Εκτός από τον Δήμαρχο χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Άννα Καπνιά αλλά και η Εκπαιδευτικός Μαρία Ευαγγελίου.

Η επόμενη διάλεξη του ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 με επιφανείς καθηγητές και επιστήμονες και θέμα τον καρκίνο του πνεύμονα και σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας