Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Σχετικά με δηλώσεις του κ. Φράγκου σε ηλεκτρονική εφημερίδα

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Από το γραφείο δημάρχου Αγίας Βαρβάρας λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φράγκου, μέλος της μείζονος μειοψηφίας της παράταξης του κ. Καπλάνη έκανε δήλωση στην εφημερίδα «που δεν λιβανίζει το δήμαρχο», ότι δήθεν δέχθηκε επίθεση από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και για αυτό το λόγο αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Υποστήριξε επίσης ότι του δίνονται ασαφείς και αόριστες, μικροπολιτικού τύπου απαντήσεις για τις καθυστερήσεις διάφορων έργων, υπονοώντας ότι κάτι έχουμε να κρύψουμε.

Αποκρύπτει ότι του δηλώθηκε από τον δήμαρχο ότι θα του διατεθεί από την διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας, όσος χρόνος χρειαστεί, για να ενημερωθεί για την εξέλιξη όλων των έργων που μας κληροδότησε η παράταξη της οποίας αποτελεί επίλεκτο μέλος. 

Ας κατανοήσει επιτέλους ο κ. Φράγκου ότι πολιτική ευθύνη για τα πεπραγμένα της διοίκησης του τέως δεν έχει μόνο η διοίκηση του τέως αλλά και όσοι διεκδίκησαν και επιδίωξαν την επανεκλογή της, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος. Αν βιάζεται να αποστασιοποιηθεί από την παράταξή του για να αποτινάξει τις πολιτικές ενοχές του για την επιλογή του αυτή, ας το κάνει χωρίς εμάς.

Αποκρύπτει επίσης ο κ. Φράγκου ότι μετά την απάντηση του δημάρχου στα ερωτήματά του, ζήτησε εκ νέου τον λόγο κατά παράβαση του κανονισμού και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απλώς του υπέμνησε τον κανονισμό και ζήτησε την τήρησή του.  

Μετά ταύτα ο κ. Φράγκου αποχώρησε…έχοντας δίκιο σε αυτό που λέει ότι κάποιοι κάνουν μικροπολιτική. 

Ποιόν καθρεφτίζει άραγε;

 

*Σημείωση του συντάκτη:

Αν και, κατά την ταπεινή μας άποψη, τα δελτία τύπου θα πρέπει να μην αφήνουν εντυπώσεις ότι χαρακτηρίζουν έντυπα με ειρωνικό και αμφίσημο τρόπο, εμείς αυτό το δελτίο τύπου το δημοσιεύσαμε αυτούσιο

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας