Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη σεζόν 2021 - 22

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2021

Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2021 ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τέλεσε τον αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος στο γήπεδο Ριμινίτικα για τη σεζόν 2021 - 22.

Φίλοι, μέλη του ΔΣ, πρώην και παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι παίκτες, έδωσαν το παρόν στην τελετή, όπου την πρώτη επίσημη εκδήλωση του σωματείου – για την αγωνιστική σεζόν 2021/2022 - τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Βόσσος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, κ. Γιάννης Πουλάκης, κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, η Δημοτική Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Θεοδώρα Μαρσώνη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Περράκης και ο συμπολίτης μας, μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ, κ. Γιάννης Ρούσσος.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Καλονάκης.
Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας επικλήσεως, τον επονομαζόμενο «μικρό αγιασμό», τον χαιρετισμό του απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Κώστας Βόσσος, ενώ στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, απευθυνόμενος στους παίκτες, τους προπονητές, τους φίλους και τα μέλη της ΑΠΕ, ευχήθηκε μία σεζόν με υγεία, επιτυχίες και ότι καλύτερο για την αθλητική ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας, της πιο ιστορικής και μεγαλύτερης της πόλης.
Σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης, ο Πρόεδρος της Αγίας Ελεούσας κ. Κώστας Βόσσος, επέδωσε στον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, το υπ’ αριθμόν Νο1 Εισιτήριο Διαρκείας για την σεζόν 2021-2022.

πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας