Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη: ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΎ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2022


 Το παραπάνω γεγονός κατήγγειλε ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» κος Μιχάλης Γιάγκας, σήμερα 17-5-22, στη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και αφορά στον τρόπο «εκμίσθωσης του θερινού κινηματογράφου «ΠΑΝΘΕΟΝ».
Με εισήγησή του, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κος Νίκος Βουρλιώτης, επιχείρησε να παρουσιάσει, ότι με την απ’ ευθείας ανάθεση σε μισθωτή, της λειτουργίας και διαχείρισης του θερινού σινεμά, ο δήμος θα έβγαινε ωφελημένος με το «τεράστιο» ποσό των ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ευρώ το μήνα δηλαδή εκατόν πενήντα (150) ευρώ για όλη τη θερινή περίοδο.
Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει η δημοτική αρχή και τα δύο προηγούμενα έτη. Πανηγύριζε μάλιστα. Έκρυβαν όμως την πραγματικότητα.
Τα δύο προηγούμενα χρόνια εκδίδονταν, με αδιαφανή διαδικασία, έντυπο πρόγραμμα του κινηματογράφου, το οποίο σου έδινε την εντύπωση ότι το εκδίδει ο Δήμος. Το πρόγραμμα αυτό περιείχε πολυάριθμες διαφημίσεις, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η έντυπη έκδοση του προγράμματος έφερε το λογότυπο του Δήμου, μήνυμα του Δημάρχου και στοιχεία των δημοτικών δραστηριοτήτων, αλλά δεν είχε ταυτότητα, εκδίδονταν από «άγνωστο» πρόσωπο, εισπράττονταν χρήματα (με τιμολόγιο;) από επίσης «άγνωστο πρόσωπο» και τυπώνονταν σε «άγνωστο» τυπογραφείο.
Η μεθόδευση αυτή καταγγέλθηκε πέρυσι στο δημοτικό συμβούλιο από την παράταξή μας.
Φέτος η δημοτική αρχή, επισήμως πλέον, εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και αποφάσισε, χωρίς διαγωνιστική διαδικασία, να εκδοθεί το πρόγραμμα από τον μισθωτή του κινηματογράφου και βεβαίως να προσπαθήσει να νομιμοποιήσει εισπράξεις για λογαριασμό του που μπορεί να κυμανθούν μεταξύ Πέντε με Δέκα (5.000 – 10.000) χιλιάδες ευρώ.
Το παραπάνω τρικ, που αναδείχθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης κο Μιχάλη Γιάγκα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να μπορέσει να το διαψεύσει η δημοτική αρχή, απαιτεί βεβαίως περαιτέρω διερεύνηση ως προς τη νομιμότητα. Και θα γίνει.
Αγία Βαρβάρα 17-5-2022

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας