Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Απαντηση του Δημου Αγιας Βαρβαρας σε δημοσιευμα σχετικα με τα τροφιμα του ΤΕΒΑ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2022

 

Πληροφορηθήκαμε το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» σχετικά με τη διανομή ΤΕΒΑ και οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: 

Η προμηθεύτρια εταιρεία έχει κάνει σύμβαση με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), ο οποίος έχει πάρει όλες τις εγγυήσεις και έχει κάνει και δειγματοληπτικούς ελέγχους, οι οποίοι έλεγχοι έδειξαν την καλή ποιότητα των προσφερόμενων ειδών.


 Ο δήμος μας πραγματοποίησε επίσης αλλεπάλληλους δειγματοληπτικούς ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής με την επόπτρια υγείας, η οποία επέβλεπε την διανομή και παρουσία του δημάρχου και των στελεχών της κοινωνικής υπηρεσίας. 
Ως προς τα κοτόπουλα, πρέπει να σημειωθεί ότι δόθηκαν νωπά και όχι κατεψυγμένα και ως εκ τούτου δεν υπήρχε μακρά ημερομηνία λήξης.


 Ως προς το αλεύρι, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι δεν έδειξαν ληγμένες συσκευασίες. Επειδή όμως πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση παρακαλούμε οι κατέχοντες τις ληγμένες συσκευασίες να προσέλθουν οπωσδήποτε την Δευτέρα στη Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας (ισόγειο δημαρχείου) προσκομίζοντας τις εν λόγω συσκευασίες, προκειμένου να διαβιβαστούν αρμοδίως προς έλεγχο. 


Ο δήμος είναι αποφασισμένος να υποβάλει αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, άλλως η προμηθεύτρια εταιρεία, ο ΑΣΔΑ, ο Δήμος και κάθε θιγόμενος από το δημοσίευμα θα δικαιούται να ενεργήσει νομίμως την αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας