Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ σύσσωμη η αντιπολίτευση από την ειδική συνεδρίαση-παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2022

 

 

 

Μ. Γιάγκας : «Φοβικός δήμαρχος» ο Λ. Μίχος

 Ανακοίνωση της παράταξης Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον θερινό κινηματογράφο «ΠΆΝΘΕΟΝ»:

 

Δεν αντέχει την κριτική και μεθόδευσε τον αποκλεισμό και τη φίμωση της αντιπολίτευσης. Μια κορυφαία διαδικασία, ο απολογισμός πεπραγμένων, κατάντησε παρωδία.
Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον θερινό κινηματογράφο «ΠΆΝΘΕΟΝ», ο κος Μίχος, επειδή δεν είχε τίποτα να πει για το ανύπαρκτο έργο του, μονολογούσε επί δυόμισι ώρες και αναλώθηκε στην αναπόληση του παρελθόντος, και στην περιγραφή ενός μακρινού και αβέβαιου μέλλοντος.
Φοβήθηκε την αντίκρουση των παραμυθιών του και μεθόδευσε τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση.
Μετά από δυόμισι ώρες ακατάπαυστου μονόλογου του Μίχου (ξεκίνησε στις οκτώ (και τελείωσε στις 10:30) και ενώ έπρεπε να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Βόσσος έδωσε το λόγο, για μια ακόμη ώρα, στους επτά (7) αντιδημάρχους για να «αυτοθαυμάζονται» και να αλληλοεπαινούνται.
Ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και σύσσωμη η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε για τη διαδικασία. Αφού δεν εισακούστηκε, για δεύτερη φορά, αποχώρησε από τη συνεδρίαση - παρωδία, καταγγέλλοντας την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προέδρου και της Δημοτικής αρχής Μίχου.
Για μια ακόμη φορά ο κος Μίχος κρύβεται.
Την πρώτη φορά, ενώ συμφωνήσαμε να γίνει δημόσιος διάλογος για τα προβλήματα της πόλης, αναίρεσε την πρότασή του παραπέμποντας το θέμα στον απολογισμό πεπραγμένων.
Σήμερα πάλι δεν τήρησε τη δέσμευσή του.
Είναι φανερό ότι φοβάται την αντιπαράθεση. Βαυκαλίζεται να μιλάει σε «φιλικό» ακροατήριο χωρίς να τον αμφισβητεί κανείς! Γνωρίζει ότι πλέον δεν έχει να δώσει τίποτα στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Φοβάται την αποκάλυψη της αλήθειας και γι' αυτό χρησιμοποιεί κάθε αντιδημοκρατική μέθοδο για να φιμώσει όποια αντίθετη άποψη.

 

 

Δελτίο Τύπου 11/7/2022

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας