Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη: Τι συμβαίνει με τον εκκαθαριστή της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. ; Γιατί δεν έχει αναλάβει ακόμη, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο, τα καθήκοντά του;

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2022

 

Η δημοτική παράταξη, Αγία Βαρβάρα - Δυνατή Πόλη μέσω του επικεφαλής της κ. Μιχάλη Γιάγκα, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.):

Πριν ενάμιση χρόνο η διοίκηση Μίχου, εντελώς ξαφνικά, αποφάσισε να κλείσει τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.), να ορίσει εκκαθαριστή και ταυτόχρονα να καταργήσει την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε από τον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3012/8-7-2021.

 

  • Παρ’ όλα αυτά, επί ένα χρόνο, η καταργημένη Πρόεδρος και το επίσης καταργημένο Διοικητικό Συμβούλιο συνέχισαν δήθεν να συνεδριάζουν και να λαμβάνουν ανυπόστατες και παράνομες «αποφάσεις» που δημιουργούν διάφορες υποχρεώσεις στην Επιχείρηση.

Η «Δυνατή Πόλη» κατήγγειλε το γεγονός στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ήδη το θέμα έχει παραπεμφθεί στο Τμήμα Εποπτείας των Ο.Τ.Α. ενώ έχει επιληφθεί και η δικαιοσύνη.
Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, ο εκκαθαριστής, από την εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ, δεν έχει αναλάβει τα καθήκοντά του και είναι άγνωστο αν έχει υπογράψει ακόμη την τροποποιημένη σύμβαση μεταξύ Δήμου και Εκκαθαριστών της εταιρείας «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ».

  • Όπως είναι γνωστό στις αρχές του 2022, η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής τροποποίησε τη σύμβαση, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη μέχρι τότε καθυστέρηση και να νομιμοποιηθούν οι αυθαιρεσίες της διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

 

Αγία Βαρβάρα 19-7-2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας