Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα: Ανακοίνωση της παράταξής ¨Η δική μας πόλη" - Ο Λάμπρος του Νόμου και της Δικαιοσύνης

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

Ανακοίνωση της παράταξής ¨Η δική μας πόλη" σχετικά με την επιλογή του κ. Μίχου να εφαρμόσει τον ν. 4808/2021 με τίτλο Ο Λάμπρος του Νόμου και της Δικαιοσύνης:

  Αγία Βαρβάρα, 24/11/2022

Κι αφού μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια μαθήματα περί ηθικής και δικαιοσύνης, σήμερα ΠΡΩΤΟΣ υιοθετεί και εφαρμόζει νόμο ο οποίος έχει χαρακτηριστεί, από το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αντισυνταγματικός!

Κι αφού μας προπαγανδίζει μαζί με τους συνεργάτες του την αλληλεγγύη και την αγάπη του προς τους εργαζομένους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, αποφασίζει να στραφεί ΞΑΝΑ εναντίον του Σωματείου τους.

Κι αφού δεν κατάφερε να εκλέξει δικό του ψηφοδέλτιο στις περασμένες εκλογές του σωματείου, προσπαθεί να ελέγξει το σημερινό.

Κι αφού παλεύει να μας αποδείξει την κομματική του ταυτότητα, «αγκαλιάζει» τον νόμο του κυβερνόντος κόμματος, ο οποίος καταργεί τον ν.1264/1982,ψηφισμένο από το ΠΑΣΟΚ, από το κόμμα του.

Αυτή είναι δύναμή του! Να ελέγχει και να διώκει όσους έχουν διαφορετική άποψη.

Δεν φτάνει που ο σημερινός δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας αγνοεί τις αξίες που υποτίθεται πως προασπίζει, παραγνωρίζει τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων για να αποκτήσουν αυτά που μέχρι… χθες θεωρούσαμε δεδομένα.

κ. Μίχο, το σωματείο εργαζομένων Αγίας Βαρβάρας υπάρχει και λειτουργεί, όσο κι αν δεν το θέλετε, και θα συνεχίζει να το κάνει με σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των καλύτερων όρων εργασίας τους.

Όσο κι αν θέλετε να γράψετε ιστορία με τις πράξεις σας, δεν μπορείτε. Η ιστορία αυτή έχει γραφτεί. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας ξαναγυρνάτε στο παρελθόν!

 Η δική μας πόλη

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας