Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέα εποχή για τα σχολεία στην πόλη μας, ανακοινώνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2022



Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση με περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων που στεγάζουν το 1ο Λύκειο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο και 8ο δημοτικό, ως εξής:

Ο δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη χθεσινή τους συνάντηση στην Περιφέρεια, παρόντων των στελεχών της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην Ο.Σ.Κ.) και της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας ανακοίνωσαν τη χρηματοδότηση με περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων που στεγάζουν το 1ο Λύκειο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο και 8ο δημοτικό, παρόντων και του αντιπεριφερειάρχη δυτικού τομέα Ανδρέα Λεωτσάκου και του αντιδήμαρχου πόλης του δήμου μας Ιωάννη Πουλάκη.

Αν αθροιστεί και το έργο ανακαίνισης όλων των σχολικών μονάδων, που έχει ήδη δημοπρατηθεί και βρίσκεται στο στάδιο επιλογής του οριστικού αναδόχου, προϋπολογισμού περίπου 3 εκατομ. Ευρώ, τα έργα επισκευών που ήδη εκτελούνται (με προεξάρχον το έργο της αντικατάστασης στέγης στο παλαιό διδακτήριο του 1ου δημοτικού), καθώς και το έργο ΣΒΑΚ προϋπολογισμού επίσης 3 εκατομ ευρώ, που αφορά στη βελτίωση του εξωτερικού περιβάλλοντος και την ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία, τότε με βεβαιότητα μπορούμε να μιλάμε για μία νέα εποχή, που ξεκινάει ΑΜΕΣΑ για το δήμο μας, στον ευαίσθητο τομέα του σχολικού περιβάλλοντος.




 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας