Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα: Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2023

 

 

Ο καρκίνος του πνεύμονα παραμένει ο πρώτος σε αριθμό θανάτων παγκοσμίως και αυτό διότι συνήθως διαγιγνώσκεται σε προχωρημένο στάδιο, αφού πολλές φορές δεν παρουσιάζει συμπτώματα στα αρχικά στάδια της νόσου.

 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με το Ελληνικό  Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδας (ΕΝΘΕ), συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αξία της πρώιμης διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα με τον διακριτικό τίτλο "ΜΕΛΙΤΗ".

 

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται ενημερωτική διάλεξη με ομιλήτρια την κα Αικατερίνη Γιανναδάκη, MD, MSc, PhD Ιατρό, Πνευμονολόγο με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για ένα νόσημα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Θα συντονίσει ο Αντιδήμαρχος του δήμου μας κ. Χρήστος Βασιλείου, Ιατρός, Πνευμονολόγος.

 

 

 

Η ενημερωτική διάλεξη, σχετικά με την πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 11 το πρωί, στο χώρο του Α’ Κ.Α.Π.Η., στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7.

 

 

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο τηλέφωνο: 210 5690436, ώρες 9.00 – 15.00. Αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας: Δημήτρης Ανδρούτσος, Επισκέπτης Υγείας.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας