Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Απαλλαγή του τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων από τον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Νέα ανάσα δίνει ο Δήμος Ιλίου στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που, ουσιαστικά, συνιστά απαλλαγή από το τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων τραπεζοκαθισμάτων για όλες τις κατηγορίες και ζώνες. 

 

Αφορά το χρονικό διάστημα από τις 13.03.2020 και για όσο ισχύουν οι περιορισμοί, ενώ ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί σε αυτό το διάστημα, μπορούν να συμψηφιστούν με μελλοντικές απαιτήσεις.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να στηριχθούν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της πόλης που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ο Δήμος Ιλίου πραγματοποιεί μια σειρά από παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν να παραμείνει ζωντανός ο εμπορικός ιστός της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται και η πρόσφατη απόφαση για απαλλαγή καταβολής του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, όπως και η στήριξη της πρωτοβουλίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop και site). Κάνουμε ότι μπορούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης μας, να στηρίξουμε την αγορά και είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουμε και στην ομαλή επαναλειτουργία της».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας