Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κύμα αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας από πολίτες του Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2021Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των εθνικοτοπικών, πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων καθώς και μεμονωμένων πολιτών, στο κάλεσμα του Δήμου Ιλίου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στην Ελασσόνα.

Στο Δημαρχείο Ιλίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες συσκευασίες εμφιαλωμένων νερών, τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής, τα οποία μεταφέρονται ήδη στην περιοχή, για να συνδράμουν στην προσπάθεια των τοπικών αρχών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η ανταπόκριση των Συλλόγων και των πολιτών του Ιλίου στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Ελασσόνα ήταν μεγάλη και πολύτιμη. Είναι η έμπρακτη απόδειξη πώς η αλληλεγγύη, από όπου και αν προέρχεται και σε όποιον και αν απευθύνεται, παραμένει ένα σταθερό σημείο αναφοράς στις ανθρώπινες σχέσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι, με την προσφορά τους, κατέδειξαν πως το Ίλιον θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε ανθρωπιστικής βοήθειας».
 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας