Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μήνυμα δημοτικής κίνησης "Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον" για την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου 2021

Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον


Ετούτες τις μέρες συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Διακόσια χρόνια από τη στιγμή που οι πρόγονοί μας αποφάσισαν να ξεσηκωθούν απέναντι στον δεσποτισμό και τον οθωμανικό ζυγό και να διεκδικήσουν μια ελεύθερη, δημοκρατική χώρα.
Τιμούμε τις θυσίες των αγωνιστών του ’21. Που κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και ενάντια στο «πνεύμα» της Ευρώπης της Παλινόρθωσης, ενώθηκαν, ομοψύχησαν και έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα για τα ιδανικά της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, της Ανεξαρτησίας.
Συμπληρώνονται, σήμερα, διακόσια χρόνια συνεχών αγώνων για το λαός μας. Με στόχους που άλλοτε επιτεύχθηκαν και άλλοτε έμειναν ανολοκλήρωτοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να οραματιζόμαστε.
Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει τη χώρα μας πληγωμένη από την πανδημία. Με χιλιάδες ανθρώπους να χάνονται. Αποτελεί ύψιστο καθήκον όλων μας να δράσουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Για να προστατευτεί κάθε συμπολίτης, κάθε συνάνθρωπός μας.
Η πολιτεία οφείλει τώρα να δράσει. Με σχέδιο. Τώρα δίδεται η κρισιμότερη μάχη.
 

Αληθινός πατριωτισμός στις σημερινές συνθήκες «πολέμου» σε συνθήκες πανδημίας, σημαίνει να υπάρχει διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ στα νοσοκομεία για όσους συμπολίτες μας το χρειάζονται.
Σημαίνει να προστατεύονται και να προφυλάσσονται με όλα τα δυνατά μέτρα οι μαθητές και οι δάσκαλοι στα σχολεία. Σημαίνει να μην μένουν αβοήθητοι οι ηλικιωμένοι στα γηροκομεία και στα ιδρύματα.
Σημαίνει οι ΑΜΕΑ συμπολίτες μας να μην αντιμετωπίζονται ως πολίτες β΄ κατηγορίας. Σημαίνει να προστατεύονται και όχι να καταπατώνται και να παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα, κοινωνικά δικαιώματα.
Ο αληθινός πατριωτισμός στις μέρες μας επιτάσσει να κάνουμε το παν για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή. Κάθε ανθρώπινη ζωή.
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε και να δείξουμε σήμερα, τον απεριόριστο σεβασμό μας στους Αγωνιστές του ’21 και στη θυσία τους.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας