Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αρχίζουν Διαδικτυακά σεμινάρια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά στο Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2021

 

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για την έναρξη του διαδικτυακού Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδίατρου – Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή – Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η πρώτη από τις τρεις (3) θεματικές ενότητες, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, με θέμα τα «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ», διάρκειας μιας ώρας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι δύο επόμενες θεματικές ενότητες «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)» και «ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)», για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των οποίων θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τον τίτλο της θεματικής ενότητας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης και σχετικές οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 210 2639380, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:30 – 14:30. 

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας