Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αποκόλληση ανεμιστήρα οροφής στο 12 Δημοτικό Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΟΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Ε2 ΤΜΗΜΑΤΟΣ
 

"Την Παρασκευή 21/5/2021 στο σχολείο μας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ε2 έγινε ένα πολύ επικίνδυνο συμβάν που από καθαρή τύχη δεν εξελίχθηκε σε πολύ σοβαρό. Ανεμιστήρας οροφής αποκολλήθηκε, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, και πέφτοντας τραυμάτισε ευτυχώς ελαφριά στο κεφάλι μαθήτρια της τάξης.

  • Αμέτρητα ερωτήματα μας γεννιούνται. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί ένα προαναγγελθέν γεγονός, καθώς το Δ.Σ. του συλλόγου μας με υπόμνημα του (σ.σ. ημερομηνία κατάθεσης 2/4/2019!!) που απευθυνόταν στη Δημοτική Αρχή και σε όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες, μεταξύ πολλών άλλων ζητούσε τον πλήρη έλεγχο και την άμεση αντικατάσταση σωμάτων και φωτιστικών οροφής που είναι επικίνδυνα.

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την συνεχή αδιαφορία που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή του κ.Ζενέτου που θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα και την υγεία μαθητών και διδασκόντων και τείνει να γίνει εγκληματική.

  • Απαιτούμε άμεσα, με ρητό και ανακοινωμένο χρονοδιάγραμμα, η Δημοτική Αρχή να δώσει εντολή στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας να οργανώσουν τον ενδελεχή έλεγχο των σχολικών εγκαταστάσεων, την καταγραφή των «παγίδων» στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του και την άμεση αποκατάσταση τους. Εν ολίγοις ζητάμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να παρέμβουν άμεσα προκειμένου να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά.

Πάντα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα (Δάσκαλοι-Διευθυντής), και τους γονείς, δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να παίζει κανείς με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Ευχόμαστε περαστικά στην μαθήτρια του Ε2 αλλά και στην οικογένεια της και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλάι της για ότι χρειαστεί. "
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
25/5/2021

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας