Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ληστές βασάνισαν γυναίκα 100(!) ετών στο Ίλιον - Άγριος ξυλοδαρμός και της γυναίκας που την φρόντιζε

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2021

 

 

Οι δράστες εισέβαλαν σε μονοκατοικία τα ξημερώματα, χτύπησαν την 100 ετών γυναίκα καθώς και μία ακόμη που την φρόντιζε και διέφυγαν με τη λεία τους.

Δύο άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Ίλιον. Αφού σκαρφάλωσαν από το δένδρο που βλέπουμε στη φωτογραφία μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο του κτιρίου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί διέμενε υπέργηρη ηλικίας 100 ετών, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν σε δωμάτιο στον όροφο του κτιρίου (τα πρωινά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι επρόκειτο για άνδρα, κάτι που διόρθωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο στη συνέχεια).

Οι δράστες την βρήκαν και την χτύπησαν επανειλημμένα, στο σώμα και το πρόσωπο, για αρκετή ώρα, προκειμένου να τους αποκαλύψει το σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε εκεί. Οι φωνές της άτυχης ηλικιωμένης ξύπνησαν την γυναίκα που διέμενε στο ισόγειο προκειμένου να βοηθάει την ηλικιωμένη. Όταν ανέβηκε στο δωμάτιό της για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, δέχθηκε και αυτή επίθεση με χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Οι δράστες τελικά διέφυγαν παίρνοντας τόσο το χρηματοκιβώτιο, όσο και το πορτοφόλι και τα κοσμήματα της γυναίκας που υποστήριζε την άτυχη αιωνόβια γυναίκα. Η άτυχη οικιακή βοηθός ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και βρήκε την ηλικιωμένη σε πολύ κακή κατάσταση. Ακολούθησε η διακομιδή της σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.


Ακολουθήστε μας