Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με επιτυχία μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου 11 και 12 Ιουνίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2021

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε με προγραμματισμένη προσέλευση, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου, στο Δημαρχείο Ιλίου.  

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου ενισχύθηκε με 199 μονάδες αίματος, καθώς περισσότεροι από 220 πολίτες συμμετείχαν σε μια, απόλυτα, ασφαλή αιμοδοσία, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

Την αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου στήριξε με την παρουσία και την προσφορά του ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης. 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Βασικό συστατικό ενός αποτελεσματικού συστήματος υγείας είναι να παρέχει σε όλους τους ασθενείς πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα ασφαλούς αίματος, η οποία μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο μέσα από τους εθελοντές αιμοδότες. Εκείνους, δηλαδή, που ανιδιοτελώς, χωρίς κέρδος και χωρίς αντάλλαγμα, διαθέτουν λίγο από το αίμα τους για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, από καρδιάς για την ευαισθητοποίηση και την προσφορά τους, όπως και τον βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη που βρέθηκε κοντά μας, έτοιμος να διαθέσει χρόνο και προσπάθεια για το κοινό καλό». 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας