Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η κα Σοφία Μυγδάλη νέα δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2021



Η παράταξη Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στις 16 Ιουνίου:

Σε τροχιά ανανέωσης του στελεχικού δυναμικού της πρώτης γραμμής η «Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον».


 

Ύστερα από την παραίτηση του Βαγγέλη Αυγουλά προκειμένου να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα ως επιστημονικός συνεργάτης του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, καλωσορίζουμε στην ομάδα των δημοτικών συμβούλων της παράταξη μας την συμπολίτισσά μας Σοφία Μυγδάλη, με την βεβαιότητα ότι οι γνώσεις, η εμπειρία και το ήθος της θα συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια μας να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν.
 

Δραστήριο μέλος της παράταξής μας, ως Δημοτική Σύμβουλος πλέον θα δώσει τη δίκη της μάχη για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. 

Η Σοφία Μυγδάλη είναι οικονομολόγος, λογιστής - φοροτεχνικός. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο Ίλιον ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο. Της ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.


Ταυτόχρονα, εξάρουμε τον καταλυτικό ρόλο του Βαγγέλης Αυγουλάς που με την επιστημονική του ιδιότητα ως Νομικός αλλά και με την μεγάλη του εμπειρία στα αυτοδιοικητικά - επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ιλίου και πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη κρίσιμων θεμάτων που αντιμετωπίζει τόσο η πόλη μας όσο και οι συμπολίτες μας, δίνοντας λύσεις με τις προτάσεις και τις ενέργειες του. 


Λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως καθοριστικός τροφοδότης της δεξαμενής σκέψης στην οικογένεια της δημοτικής μας παράταξης και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την συμμετοχή και την συμβολή του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας