Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με νέα οχήματα ενισχύει τον στόλο του ο Δήμος Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2021

 

 

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των Υπηρεσιών του και την, ακόμα, καλύτερη λειτουργία τους, ο Δήμος Ιλίου συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του στόλου του ενισχύοντάς τον με δέκα (10) συνολικά οχήματα.

Πρόκειται για την πρόσφατη προμήθεια τριών (3) νέων οχημάτων, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, σε συνέχεια των επτά (7) οχημάτων με τα οποία Δήμος Ιλίου έχει ήδη ενισχύσει τις υπηρεσίες του μέσα σε λιγότερο από δύο (2) χρόνια ενώ προγραμματίζει και την απόκτηση άλλων οκτώ (8) οχημάτων, η προμήθεια των οποίων βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ενισχύουμε διαρκώς με νέα οχήματα τις Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πολιτών μας. Κάνουμε το καλύτερο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη επιμονή στους πιο ευαίσθητους, όπως η καθαριότητα, τα έργα και η κοινωνική πολιτική, έχοντας έναν τριπλό και συνεχή στόχο: την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος».

 


Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας