Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

11ο Jazz στο Πάρκο – Στο Ίλιον χτυπά η καρδιά της jazz μουσικής

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2022

H καρδιά της Ελληνικής jazz, θα χτυπήσει και φέτος, για 11η χρονιά, στο Ίλιον, φιλοξενώντας κορυφαίους καλλιτέχνες, με ελεύθερη είσοδο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21:00, ο μαγευτικός κήπος του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη) θα φιλοξενήσει και πάλι ένα από τα μεγαλύτερα Jazz Φεστιβάλ της χώρας, ενώ οι λάτρεις του είδους και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους:


 NUKeLEUS (Σάμι Αμίρης, Περικλής Τριβόλης, Γιάννης Σταυρόπουλος), Special guest Gilad Atzmon, Alexandros Affolter trio (Παντελής Μπενετάτος, Γιώργος Ρούλος, Σεραφείμ Μπέλλος), Δημήτρης Παπαδόπουλος Quartet (Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Τσιφτσής, Γρηγόρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Παπαδούλης).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τονίζει: 
«Το ταξίδι στους μαγικούς ήχους της jazz μουσικής και τα ρυθμικά αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια κορυφαίων καλλιτεχνών συνεχίζεται για 11η χρονιά στο Ίλιον, σε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς της χώρας, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη ο οποίος και φέτος παραχωρεί δωρεάν και ευγενικά τον χώρο για τη φιλοξενία του “11ου Jazz στο Πάρκο”».
*Δείτε το σχετικό spot στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 


*Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ, KOSMOS 93,6

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας