Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Όλες οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση Λ. Αγ. Νικολάου» στην περιοχή του Δήμου Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2023

 

 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, από την 28-2-2023 έως την 30-4-2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Ιλίου, ως εξής:

ΦΑΣΗ 1η 

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δημοσθένους και της Λ. Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Χαραυγής, Πάργας, Δερβενακίων, Άρτης, Αβέρωφ, Αράχθου και Αγνάντων.

ΦΑΣΗ 2η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δολιανών και Χαραυγής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Αετόπετρας, Ηγουμενίτσης, Μακαρίου, Κρυσταλλοπηγής, Ευλαμπίας και Δημοσθένους.

ΦΑΣΗ 3η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σουλίου και Αετόπετρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Ζίτσης, Κορίνθου, Ιωαννίνων, Θεσπρωτικού και Δολιανών.

ΦΑΣΗ 4η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βερατίου και Ζίτσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Γράμμου, Δυρραχίου, Πρεβέζης, Αώου, Πάρνηθος, Μπιζανίου, Δωδώνης, Παραμυθιάς και Σουλίου.

ΦΑΣΗ 5η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πίνδου και Γράμμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Τεπελενίου, Ζαγορίου, Κοζάνης, Δαβάκη και Βερατίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας