Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον: Νηπιαγωγεία δίχως τηλέφωνο στο Ίλιον το…2023

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον.

Είναι πλέον γεγονός ότι στο Ίλιον, εν έτει 2023, είναι δεκάδες τα καθημερινά προβλήματα που παραμένουν δισεπίλυτα για μήνες, με αποκλειστική - συνήθως - ευθύνη της ίδιας της δημοτικής αρχής.

 Και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ίδια της πόλης, των δομών σε αυτή (πχ σχολεία), τελικά τελικά τους ίδιους τους δημότες.


Επανερχόμαστε και πάλι στο 11ο Νηπιαγωγείο Ιλίου (Κηφισού & Πολυγύρου), όπου από τον περασμένο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη η τηλεφωνική σύνδεση υπολειτουργεί ή ακόμα και δεν λειτουργεί καθόλου.
Είναι δεκάδες οι οχλήσεις της

 Διεύθυνσης του σχολείου προς τους αρμόδιους στον Δήμο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και έχουν γίνει με όλους τους τρόπους (τηλεφωνήματα, e-mail, εγγράφως).


Αλλά δεν... ιδρώνει δυστυχώς κανένα αυτί. 

Η υπόθεση πάει...από τον Άννα στον Καϊάφα και κανείς δεν βρίσκει λύση. Το σχολείο παρ' όλα αυτά παραμένει δίχως τηλέφωνο. Οι γονείς δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αν κάτι χρειάζεται για τα παιδιά, οι δασκάλες δεν μπορούν να ενημερώσουν αν προκύψει κάποιο ζήτημα, με το αλαλούμ να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο το τελευταίο διάστημα, όπου και πραγματοποιούνται οι εγγραφές ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.


Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό αναγκάζονται καθημερινά να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα σε περιπτώσεις ανάγκης, εικόνες και καταστάσεις που δεν προσιδιάζουν με ένα οργανωμένο κράτος, με έναν Δήμο που δηλώνει πως στέκεται στο πλάι των δημοτών.
Είναι αδιανόητο στις μέρες μας να χρειάζεται να περάσουν μήνες για να διορθωθεί μια τηλεφωνική βλάβη σε ένα Νηπιαγωγείο του Δήμου Ιλίου, ή να περαστεί, αν απαιτείται, καινούργια τηλεφωνική γραμμή. Αδιανόητο.

 
Αντιλαμβανόμαστε όλοι τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους το τηλέφωνο είναι απαραίτητο ( πχ να ενημερωθούν οι γονείς αν χτυπήσει ή νοσήσει κάποιο παιδί κλπ, ενημέρωση των νηπιαγωγών από τους γονείς για τυχόν έκτακτη απουσία μαθητών κλπ).


Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα με την τηλεφωνική γραμμή του 11ου Νηπιαγωγείου Ιλίου. Επιτέλους ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα στην πόλη, με την καθημερινότητα των δημοτών, και σταματήστε να τρέχετε μόνο σε φιέστες για ψηφαλάκια προεκλογικά.
Οι δημότες του Ιλίου αξίζουμε περισσότερα, αξίζουμε καλύτερα.


ΥΓ1 Δεν είναι ντροπή να χρειάζεται να κάνει δημόσια καταγγελία η Αλληλέγγυα Πόλη για να φιλοτιμηθεί η δημοτική αρχή να παρέμβει και να επιλύσει - επιτέλους - γνωστά και καταγεγραμμένα προβλήματα, όπως συνέβη και πάλι στο 11ο Νηπιαγωγείο, λίγες ημέρες πριν, με τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας, με κουβάδες να έχουν απλωθεί στους χώρους του σχολείου για τα νερά που έτρεχαν στις αίθουσες μετά τη βροχή; Δεν είναι ντροπή;


ΥΓ2 Ως πότε, κύριε Δήμαρχε, τα προβλήματα των σχολείων της πόλης μας θα αποτελούν για εσάς «γεγονότα ήσσονος σημασίας», για να ασχοληθείτε μαζί τους; 

Ως πότε;

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας